Vihdoin maanantaina alkoi odotettu äippäloma niin ehkäpä tännekin ehtii taas jotain raapustella enemmän (ainakin muutaman viikon ajan kunnes alkaa uudet kiireet Hymy). Heti loman alkajaisiksi lähdettiin Tinon kanssa reissaamaan ja Ilona jäi isin seuralaiseksi. Käytiin Vihdissä ihastelemassa hurmaavia reilun 5 viikon ikäisiä brassivaaveja ja kyllä niitä olisi voinut tuijotella ja nuuskia vaikka kuinka kauan... Myönnän olevani hiukan roturasisti koska brassinpennut ovat vaan kertakaikkisen ylivoimaisen kauniita ja persoonallisia jo pienestä pitäen. Pitää jatkaa sitä lottoamista josko sitten pääsis muuttamaan maalle ja ehkä sitten kun ois tilaa niin lauma vielä kasvais uudella nelijalkaisellakin Silmänisku. Tino pääsi unelmapaikkaansa kolmen nartun keskelle ja Shandyn kanssa vielä erikseen irrottelemaan pellolle ja metsään. Qido-iskän kanssa kohtaaminen jätettiin suosiolla väliin, mutta mä pääsin Qidoa lällyttämään ja on se vaan niin komee ja hieno koira!

Vihdistä jatkettiin matkaa Kirkkonummelle mun siskon luokse pariksi yöksi. Teki todella hyvää Tinolle päästä vähän muihin maisemiin, toihan on ihan maalaispoika loppujen lopuks Hymy. Nähtiin paljon koiria lenkillä, hiihtäjiä, äänekkäitä lapsia, vaunuttelijoita ym. ja käytiin myös pyörimässä ihan keskustassa. Tino oli ihan täpinoissään, huomaa kyllä että pitäs enemmän vaan käydä ihmisten ilmoilla... Mut hienosti hän jokatapauksessa osas käyttäytyä. Kivaa olla reissussa, mut onhan se aina kiva tulla kotiinkin ja voitte kuvitella kuinka onnesta soikeena Ilona oli kun tultiin vaikka olikin päässyt iskän kanssa mm. töihin ja kyläilemään. Kyllä koiria vaan ehdottomasti ainakin kaks pitää olla, niin paljon niistä on toisilleenkin seuraa.

Harmi ettei ollut kameraa mukana. Mutta tässä kuva kun Ilona keksi miten ihana nukkumakaveri mamman imetys-/tukityyny on...